[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_content.php on line 673: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3846: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3247)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3848: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3247)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3849: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3247)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3850: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3247)
Gnu • Vis emne - Velkommen i Gnu

Velkommen i Gnu

Generel snak om hvad hjertet lyster.

Velkommen i Gnu

Indlægaf Paige » 25. aug 2009, 13:03

Velkommen i Gnu.

Vi er en casual guild i World og warcraft. Vi spiller alliance på Thunderhorn. Vi kører lidt raids og der er nogle raid regler man lige skal læse og godkende for at komme med på raids. Men er ikke en stor raiding guild som så.

Du kan have 2 alts ud over din main, altså max 3 chars i guilden, da det ellers let bliver uoverskueligt.

Vi er en guild for voksne spillere, der er i stand til at udvise voksen og moden opførsel. Derfor har vi en aldersgrænse på 18 år, som vi kun ser bort fra i få særlige tilfælde.

Vi accepterer ikke at blive betragtet som en midlertidig guild eller en nødløsning, fordi man ikke lige kunne komme ind der, hvor man helst ville være.

Vi behandler ALLE med respekt, så Gnu får et godt rygte udadtil, og et godt sammenhold på hjemmebanen. Vi spiller for at have det sjovt, ikke for at ødelægge andres oplevelse af spillet. Derfor skal man ikke gøre ting, der ødelægger spillet for andre, hverken i eller uden for guilden.

Vi skal hjælpe hinanden så godt vi kan. Hvis man har udstyr man ikke har brug for, så kan man give eller sælge det til nogen det vil gavne. Der er også en mulighed for at lægge det i Guildbanken. Need before greed!

Hvis nogen har brug for hjælp til en quest, instance eller andet, så gør man hvad der er muligt for at hjælpe, da det sikkert er dig der mangler hjælp i morgen!

Opstår der uenigheder, bringes sagen for Officer som afgør problemet. Det dur ikke hvis vi har nogen der internt er sure på hinanden, for det ødelægger samarbejdet i guilden. Så løs problemerne, i stedet for at lade dem irritere eller lad en leder løse dem!

Vi respekterer både vores guildmates og andre spillere. Vi respekterer, at andre kan være uenige og deres ret til at have andre holdninger. Når vi taler og skriver til hinanden udviser vi samme respekt som vi også selv vil behandles med.

Følg med I fællesskabet og følg med på forum. Der er ikke krav om at man skal skrive X antal poster over en måned, eller markere sig på specielle områder. Men der kan blive lagt vigtige informationer op. Så kig forbi i ny og næ.

Vi opfører os med ærlighed og troværdighed overfor andre spillere. Vi overholder de aftaler vi laver og de løfter vi giver. Vi forsøger ikke at snyde eller stjæle fra andre spillere.

Vi kæmper konstant for at forbedre guildens resultater og for at nå de fælles mål vi sætter. Vi ønsker at være den bedste guild i verden. Ikke nødvendigvis den bedste til raids eller den bedste til PvP, men den guild som medlemmerne allerhelst vil være medlem af.

Hvis du syntes om alt det du lige har læst, er du velkommen til at skrive en ansøgning.

Har du spørgmål til et eller andet, er du velkommen til at kontakte Paige, Cronc eller Lüna in-game.
Just because you are paranoid, doesn't mean that they are not after you =l
Paige
Site Admin
 
Indlæg: 109
Tilmeldt: 24. aug 2009, 17:53
Geografisk sted: Fensmark
Armory link:

Tilbage til Velkommen

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen tilmeldte og 1 gæst

cron